I do believe in Magic!

tumblr_mzm2ekv0Qm1to34rlo1_500.jpgΣήμερα γιορτάζω μία από τις σπουδαιότερες ημέρες της ζωής μου! Σήμερα, κλείνουν 3 χρόνια από τη μέρα που αποφάσισα, εν μέσω πολλών προσωπικών θεμάτων, να πω το ΝΑΙ σε αυτό το υπέροχο ταξίδι, μη γνωρίζοντας καν πού θα με βγάλει. Τώρα, έπειτα από 3 ολόκληρα χρόνια, νιώθω υπέρ του δέοντος ευλογημένη, τυχερή και υπερήφανη για τον εαυτό μου για τα όσα έχω καταφέρει, και φυσικά ευγνώμων γιατί χωρίς αυτό το εισιτήριο τίποτα δε θα ήταν πραγματικότητα.

Χάρη σε αυτή μου την απόφαση, και κόντρα στον “άνεμο”, βίωσα ό,τι σπουδαιότερο έχω βιώσει ποτέ στη ζωή! Ταξίδεψα σε υπέροχους προορισμούς, έκανα φίλους καρδιάς, πήρα τα μεγαλύτερα μαθήματα, ξεπέρασα φόβους.. Έμαθα να μελετάω καθημερινά και μέσω αυτού να γίνομαι ένας καλύτερος, δυνατότερος, χρήσιμος άνθρωπος.. Έμαθα να ακούω περισσότερο απ’ όσο μιλάω.. Μπορώ και ονειρεύομαι και το πιο σημαντικό κάνω πράξη τα όνειρά μου..

Γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους! Ανθρώπους με όραμα, δύναμη, θέληση, όρεξη για ζωή. Ανθρώπους έτοιμους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να παρέχουν στους ίδιους, στις οικογένειές τους, αλλά και στον κόσμο όλο ό,τι ακριβώς χρειάζονται για να ζήσουν τη μία και μοναδική ζωή που έχουν στα χέρια τους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Είδα άντρες να μη ντρέπονται να κλάψουν για την επιτυχία τους, αλλά και την επιτυχία των άλλων, μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους.. Να ενδιαφέρονται για την επιτυχία των άλλων πιο πολύ από τη δική τους.. Είδα γυναίκες να παίρνουν τη ζωή τους στα χέρια τους και μέσα σε λίγους μόλις μήνες να καταφέρνουν να δώσουν στα παιδιά τους όλα όσα στερήθηκαν.. Ανθρώπους κάθε ηλικίας, υπηκοότητας, ειδικότητας, φύλλου κλπ να ξεπερνούν τους εαυτούς τους και να πετυχαίνουν τα όνειρά τους.. Είδα ζευγάρια να φροντίζουν, να αγαπούν, να νοιάζονται, να εκτιμούν ο ένας τον άλλο, όπως μόνο στις ταινίες συνήθως βλέπουμε..

Είδα δυνατές φιλίες να δημιουργούνται μεταξύ ανθρώπων από διαφορετικές χώρες, κουλτούρες, θρησκείες, κ.ο.κ. Είδα ζευγάρια να γνωρίζονται, να παντρεύονται και να γεννούν παιδιά, και όλα αυτά εξολοκλήρου μέσα από αυτή την ιδέα.. Είδα γονείς να ζητούν δημόσια συγνώμη στα παιδιά τους γιατί στο παρελθόν δεν τα εμπιστεύτηκαν, δεν τα πίστεψαν, δεν τα στήριξαν.. Είδα δεκάδες – εκατοντάδες ζωές να αλλάζουν μέσα σε λίγους μόλις μήνες.. Ανθρώπους που κυριολεκτικά έψαχναν στους δρόμους κέρματα για να τραφούν, οι ίδιοι και οι οικογένειές τους, να απολαμβάνουν μια ζωή γεμάτη, γεμάτη από όλες τις απόψεις .. Είδα ανθρώπους επιτυχημένους, επώνυμους κλπ να αγκαλιάζουν με αγάπη την ιδέα και να απολαμβάνουν τις υπέροχες στιγμές που τους δόθηκαν..

Κι έρχομαι τώρα, έπειτα από όλα όσα έχουν δει τα μάτια μου, όλα όσα έχουν ακούσει τ’ αφτιά μου,
έπειτα από όλες αυτές τις εμπειρίες που βίωσα και συνεχίζω να βιώνω, να πω το εξής.. Ακόμα κι αν ήταν “μόνο” αυτά τα οφέλη, ακόμα κι αν ότι έζησα έζησα μέσα σ’ αυτή την ιδέα κι αν δεν έχει κάτι άλλο να μου δώσει, είμαι υπέρ του δέοντος κερδισμένη! Ευχαριστώ το Θεό για αυτό του το δώρο και εύχομαι να ανοίξουν τις καρδιές τους όλο και περισσότεροι άνθρωποι και να το δεχτούν στις ζωές τους..

Όλα γίνονται. Ό,τι ονειρευτείς μπορείς να το έχεις. Αρκεί μόνο μια σου απόφαση για να φτιάξεις τη ζωή σου όπως εσύ τη θέλεις! Όπου κι αν είσαι, ότι κι αν κάνεις, όποιο κι αν είναι το βιωτικό σου επίπεδο ή το επίπεδο της μόρφωσής σου μπορείς να καταφέρεις τα πάντα! Αρκεί να το θέλεις.. Το θέλεις;

Μια μικρή γεύση 🙂

https://flipagram.com/f/tl2RwdKjw3

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: